De 1-8 martie oferă un mărțișor extrem de valoros copiilor cu întârzieri în dezvoltare - ȘANSA LA O VIAȚĂ ÎMPLINITĂ!

 

Ana Iancu Asociatia Impreuna cu Zambet

1% Complete
100 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
4
Donații

Primăvara natura prinde viață și culoare aducându-ne bucurie și speranță.

Pentru un părinte să își vadă copilul  zâmbind și comunicând este ca și cum i-ar înflori inima. Pentru cei care sunteți părinți, amintiți-vă ce ați simțit când v-ați auzit copilul  spunând “MAMA “ sau “TATA”, privindu-vă în ochi, acea bucurie și căldură în care simți că  ești cucerit de o ființă inocentă pentru totdeauna. Sunt părinți care deși au așteptat cu ardoare nu au experimentat încă acest lucru, dar care luptă cu tot ce au pentru ca cei mici să reușească, să se recupereze.

Te invităm ca anul acesta Marțisorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de marțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație în numele persoanei dragi căreia vrei să îi faci un dar, pentru a susține copiii cu intarzieri în dezvoltare alături de Asociația Împreună cu Zâmbet.

În mesajul de confirmare al donației vei gasi un link de unde vei putea descărca o cartolină pe care să o personalizezi cu numele persoanei pentru care ai făcut donația și să i-o trimiti sau descarca-o de AICI .

Mulțumim pentru generozitate și încredere. Împreună cu zâmbet suntem alături de cei mici! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Impreuna cu Zambet sustine dezvoltarea si integrarea copiilor cu intarzieri de dezvoltare si tulburari din spectru autist in societate.

Donatia ta este importanta si se transforma in ore de terapie, iesiri tematice si materiale senzoriale pentru copiii cu  diferite intarzieri in dezvoltare. Prin donatia ta esti Impreuna cu Zambet alaturi de ei!

 

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reînvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a carei sursă ea este. Te invităm ca anul acesta Mărțisorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de marțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație pentru o cauză dintre cele de mai

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
02 Mar 2023

Catalina

30 RON
27 Feb 2023

Anonymous

30 RON
27 Feb 2023

Anonymous

10 RON
26 Feb 2023