Asociatia Impreuna cu Zambet

Asociatia Impreuna cu Zambet

Ofera activitati, ore de terapie si iesiri tematice copiilor cu tulburari de neurodezvoltare

Status: Fundraising

Donatia ta este importanta si se transforma in ore de terapie, iesiri tematice si materiale senzoriale pentru copiii cu  diferite intarzieri in dezvoltare. Prin donatia ta esti Impreuna cu Zambet alaturi de ei!

 

[ Show more ]
8.72% Complete

2,616 RON

Sumă:

4

Galantomi:

23

Donații:

30,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Copiii cu diferite intarzieri in dezvoltare, ADHD, Autism au nevoie intre 2-6 ore de terapie zilnica, in care invata sa se descurce singuri, sa nu mai fie dependenti de adult. O mare parte din acesti copii sunt non-verbali, iar cu ajutorul terapiei reusesc sa comunice, sa aiba o viata normala. Este foarte important ca aceasta terapie sa inceapa cat mai devreme.

Prin donatia ta ne ajuti sa le oferim terapii complexe prin care sa isi dezvolte abilitatile, iesiri tematice in care sa ia contact nemijlocit cu mediul extern si sa inteleaga de exemplu dimensiunile reale ale animalelor printr-o excursie la zoo, sau sa invete ce inseamna mersul la cumparaturi, la coafor, la restaurant, etc. Practic, vad transpuse in realitate notiunile invatate din carti, cartonase, jucarii. Sunt foarte importante materialele senzoriale (tuburi cu apa, lumini, texturi,etc) care ajuta la reglarea copiilor cu tulburari senzoriale.

Donatia ta conteaza, ea alaturi de altele ne ajuta sa oferim toate aceste lucruri copiilor aflati in terapie. Fii Impreuna cu Zambet alaturi de noi si daruieste speranta si bucurie acestor copii!

Poti vedea mai multe din activitatile noastre apasand pe linkul urmator:

https://www.facebook.com/clinicaimpreuna

https://clinicaimpreuna.ro/donatii/

Tiktok - clinica impreuna