Sunt Moș Crăciun Galantom

 

DANIELA VOICU Asociatia Impreuna cu Zambet

0.31578947368421% Complete
30 RON
Sumă strânsă
9,500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am nevoie de sprijin pentru a transforma povestea acestor copii intr-una cu final fericit! Craciunul este perioada cand miracolele se intampla. Haideti sa aducem speranta si zambetul acestor copii prin daruirea de donatii care se vor transforma in ore de terapie, materiale, excursii tematice si cadouri! Fiti Mos Craciun alaturi de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Impreuna cu Zambet sustine dezvoltarea si integrarea copiilor cu intarzieri de dezvoltare si tulburari din spectru autist in societate.

Donatia ta este importanta si se transforma in ore de terapie, iesiri tematice si materiale senzoriale pentru copiii cu  diferite intarzieri in dezvoltare. Prin donatia ta esti Impreuna cu Zambet alaturi de ei!

 

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

1 Donații

Împreună aducem zâmbete copiilor.
13 Dec 2023
DANIELA VOICU : Asociatia Impreuna cu Zambet
Sunt Moș Crăciun Galantom