Achizitionare tehnica Neurofeedback pentru a darui terapie gratuita copiilor cu autism si intarzieri in dezvoltare

 

Irina Iancu Asociatia Impreuna cu Zambet

1.0676923076923% Complete
1,388 RON
Sumă strânsă
130,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 Citesc zilnic mii de cuvinte cu gandul la voi,

 Copii ce luptati cu neputinta, micuti eroi,

 Sperand ca intr-o zi sa puteti rosti si voi,

 Sute si mii de cuvinte cu glasul vioi.

Aceasta campanie sprijina lupta copiilor cu intarzieri in dezvoltare si autism. Lupta lor este zilnica si inseamna mii de ore de terapie (intre 2-6 ore pe zi/ 5 zile pe saptamana), care ii ajuta sa inceapa sa comunice, sa socializeze, sa interactioneze cu familia, sa poata fi integrati in societate.

Imaginati-va ca va este sete, dar nu puteti comunica aceasta nevoie. Ce simtiti? Frustrare, anxietate? Senzatia devine insuportabila...neputinta va invinge...incepeti sa plangeti, sa tipati pentru ca nu reusiti sa verbalizati. ACEST MOD DE VIATA POATE FI SCHIMBAT PRIN TERAPIE.

Nu-i asa, ca dacă cineva ar avea puterea să vă ajute, ati vrea să o faca?

           Prin achizitionarea acestui aparat care foloseste NEUROFEEDBACK, venim in intampinarea nevoilor acestor copii, oferindu-le un antrenament pentru dezvoltarea functiei de autoreglare a creierului, dezvoltarea abilitatilor intelectuale si gestionarea emotiilor. De asemenea aceasta tehnica amplifica rezultatele celorlalte terapii si diminueaza timpul de recuperare. 

          Dorim sa oferim in mod gratuit terapia realizata cu aceasta tehnica tuturor copiilor aflati in programe de recuperare din cadrul asociatiei.

               Rezultate deosebite s-au inregistrat la nivel international la copiii cu autism, de exemplu o fetita nonverbala, a inceput sa comunice absolut normal, un baietel care nu era interesat de jocul cu fratii sai, dupa 2 luni de terapie initia el jocul, un adolescent care nu suporta atingerile, dupa 3 luni de terapie isi strangea terapeutul in brate.

                Pentru a vizualiza marturiile anumitor parinti ai caror copii au beneficiat de aceasta terapie, va rugam sa accesati linkul urmator:

 Neurofeedback and Autism - What is Neurofeedback? - YouTube

 

Va multumim pentru timpul acordat si va asteptam sa va alaturati proiectului nostru!

Pentru orice informatii, va stam la dispozitie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Impreuna cu Zambet sustine dezvoltarea si integrarea copiilor cu intarzieri de dezvoltare si tulburari din spectru autist in societate.

Achitionarea tehnicii Neurofeedback va ajuta la autoreglarea creierului copiilor cu intarziere in dezvoltare , autism, ADHD. Participand la aceasta campanie, ajuti copiii aflati in programele de terapie ale asociatiei sa beneficieze gratuit de aceasta tehnologie.

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

9 Donații

Anonymous

29 Jul 2022

Anonymous

28 Jul 2022

Anonymous

27 Jul 2022

Anonymous

19 Jul 2022

Anonymous

07 Jul 2022

Anonymous

07 Jul 2022

Anonymous

Ma bucur ca va ganditi la acesti copii si vreti sa ii ajutati. Mult succes!
06 Jul 2022
Irina Iancu : Asociatia Impreuna cu Zambet
Achizitionare tehnica Neurofeedback pentru a darui terapie gratuita copiilor cu autism si intarzieri in dezvoltare